Právě hraje:


Živé vysílání







 

Ochrana osobních údajů

Respektujeme Vaše soukromí a chráníme Vaše osobní data.

Vaše osobní údaje slouží výhradně k účelům bezproblémového vyřízení objednávek.


Osobní údaje zákazníků uchováváme v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Veškerá data, která od vás získáme při registraci, pečlivě chráníme před potenciálním zneužitím.

Kdykoliv můžete požádat o jejich změnu či vymazání a to na našem e-mailu obchod@countryclaim.cz
 

KDYŽ NAKUPUJETE
Pokud u nás nakupujete, musíme mít Váš "SOUHLAS se zpracováním údajů" pro vyřízení a doručení objednávky. Tento souhlas zaškrtnete při registraci.

1.Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“).

2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa pro doručování zboží, fakturační adresa, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále jen „osobní údaje“).

3. Osobní údaje kupujících požadované v objednávkovém formuláři shromažďuje prodávající Country claim v nezbytném rozsahu za účelem realizování kupních smluv, zjištění zpětné vazby kupujících a informování kupujících. Kromě osob a společností dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

4. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu max. 5 let. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.



COOKIES

Co jsou soubory cookies?
Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná. 
 

Soubory cookies tak pomáhají např.:
•    ke správné funkčnosti našich stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi;
•    při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat;
•    při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji; na základě toho můžeme co nejlépe přizpůsobit naši nabídku Vašim požadavkům;
•    pomáhají nám zjistit, které reklamy si návštěvníci nejčastěji prohlíží, aby se jim při procházení stránek nezobrazovala stále stejná reklama, případně aby se jim nezobrazovala reklama na zboží, o které nemají zájem.

Jaké soubory cookie používáme:
Soubory cookie používané na našich stránkách lze z hlediska jejich trvanlivosti rozdělit na dva základní typy. Krátkodobé tzv. „session cookie“ které jsou pouze dočasné a zůstávají uloženy ve Vašem prohlížeči pouze do té doby, než prohlížeč zavřete, a dlouhodobě tzv. „persistent cookie“, které zůstávají uloženy ve Vašem zařízení mnohem déle nebo dokud je ručně neodstraníte (doba ponechání souborů cookie ve vašem zařízení závisí na nastavení samotné cookie a nastavení vašeho prohlížeče).

Z hlediska funkce, kterou jednotlivé cookie plní, lze cookie rozdělit na:
•    konverzní, které nám umožňují analyzovat výkon různých prodejních kanálů
•    trackingové (sledovací), které v kombinaci s konverzními pomáhají analyzovat výkon různých prodejních kanálů
•    remarketingové, které používáme pro personalizaci obsahu reklam a jejich správnému zacílení
•    analytické, které nám pomáhají zvýšit uživatelské pohodlí našeho webu tím, že pochopíme, jak jej uživatelé používají
•    esenciální, které jsou důležité pro základní funkčnost webu

Některé soubory cookie mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“). Například informace o produktech kupovaných návštěvníky na našich stránkách mohou být zobrazeny reklamní agenturou, abychom mohli lépe uzpůsobit zobrazení internetových reklamních bannerů na Vámi zobrazovaných webových stránkách. Podle těchto údajů Vás však nelze identifikovat.


Jak odmítnout používání souborů cookie
Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.